Inmatriculari auto Bucuresti si Ilfov

Adresa:

Calea Vitan 216-218, Sector 3, Bucuresti

Daca esti persoana fizica sau juridica si ai nevoie de servicii de inmatriculari auto, Viva Inmatriculari este partenerul tau de incredere. Pentru a inmatricula un vehicul, treubuie alocate cateva zile (asta daca esti norocos) din timpul programului de lucru pentru a rezolva toate actele/platile si, din pacate, acestea se suprapun cu orarul de la serviciu. Tu poti sa mergi in continuare la job, caci noi ne ocupam de tot. Daca esti persoana juridica, stim cat de important e timpul pentru tine. Apeland la serviciile de inmatriculari auto, Viva Inmatriculari, vei avea mai mult timp pentru afacerea si pentru familia ta.

Viva Inmatriculari ofera servicii de inmatriculari auto complete, reprezentand clientul la toate insitutiile pentru obtinerea tuturor actelor necesare in vederea inmatricularii unui autovehicul, achitand in numele dumnevoastra toate taxele necesare inclusiv reprezentare la Registrul Auto Roman - RAR pentru obtinere CIV, omologare si efectuare ITP.

Ce presupun serviciile de inmatriculare prestate de Viva Inmatriculari:

- Redactarea documentelor

- Completarea fisei de inmatriculare si a actelor de vanzare cumparare

- Inscrierea autovehiculului la Directia Impozite si Taxe a sectorului aferent

- Plata taxelor aferente inmatricularii

- Depunerea actelor la biroul inmatriculari

- Ridicarea si predarea actelor la domiciliul sau sediul clientului (se va face pe baza unui contract si se va emite factura fiscala)